Kandungan Sweet Love

Bahan-Bahan Kandungan Sweet Love

kandungan sweet love

Bahan-bahan kandungan sweet love

 

Bahan-bahan yang terkandung dalam Sweet Love terdiri daripada 100% herba terpilih yang khusus untuk membantu wanita mendapatkan bentuk badan yang Cantik !

Khasiat setiap bahan-bahan ini seperti berikut :

Kandungan sweet love

­čî┐FENUGREEK (Halba)

Mengurangkan kolestrol agar tidak terkena serangan jantung dan stroke.

Membantu untuk mengurangkan penyakit kulit seperti ruam, bisul, luka, dan lain-lain. Menurunkan kadar gula dalam darah. Melegakan dari anemia, insomnia. Membersihkan kulit wajah agar terlihat lebih segar dan sihat. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

­čî┐MEXICAN WILD YAM

Melegakan senggugut, PMS (premenstrual syndrome). Meningkatkan tenaga, Melegakan sakit otot dan saraf dari kesakitan.

­čî┐OAT GRASS

Membantu untuk mengurangkan risiko dari penyakit ‘Arthritis’ iaitu penyakit sendi. Melegakan tekanan, kemurungan, keletihan, jantung berdebar-debar, sakit kepala dan simptom-simptom menopause. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

­čî┐PACIFIC KELP

Membakar lemak dalam badan. Menyihatkan rambut dan kulit. Meningkatkan tenaga. Menenangkan fikiran. Membantu untuk tidur lena. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

­čî┐FENNEL

Menguatkan tulang. Mengurangkan tekanan darah tinggi, kadar kolesterol, risiko kanser. Tingkatkan imunisasi, metabolisme dan estrogren dalam badan. Mencegah sembelit dan membantu mengurangkan sakit dari cirit-birit. Bertindak sebagai agent milkbooster untuk meningkatkan penghasilan susu ibu.

­čî┐PEURARIA MIRIFICA

Membantu untuk mengurangkan risiko menopause. Membantu untuk mengurangkan dari risiko penyakit osteoporosis. Melawan penuaan agar awet muda. Melindungi kulit dari kedutan. Mengurangkan berat badan.

­čî┐ALEPPO OAK (Manjakani)

Mengurangkan keputihan. Merawat kulit kering dan berminyak. Menyihatkan mata dan awet muda. Sweet love mengadunkan manjakani dalam bentuk mudah diambil oleh pengguna.

Tag: Kandungan Sweet Love