jadi agen lovire

 

 

Jika anda orang yang bercita-cita dan boleh berusaha lebih. Anda layak untuk menjadi Agen Lovire

Faedah Jadi Agen Lovire

  1. Anda dapat beli barang dengan harga agen, guna sendiri, jimat kos dari beli dari agen lain.
  2. Anda beli dengan harga agen, jual semula untuk dapat untung runcit.
  3. Ada 8 Faedah jadi agen lovire kat sini.
  4. Ada bonus, challenge, trip oversea dan tabung kereta .. rugi tu kalau tak buat!

WOW.. guna stevia untuk sihat boleh dapat duit.

Bagaimana nak jadi agen lovire

MODAL RENDAH diperlukan untuk buat business Lovire. Anda beli sahaja barang buat kali pertama, dapat barang. anda sudah boleh jadi agen. Refer sini untuk maklumat lanjut

Apa Bantuan Yang Lovire2u Berikan Bila Saya Mendaftar Jadi Agen Lovire

Jom join biz dengan kami. Kami offer bantuan berikut

  1.  Whataapps group. Anda akan dimasukkan dalam group dimana otai-otai akan memberikan panduan bisnes & menjawab soalan-soalan yang terbuku diminda
  2. Replicate Website. Ya betul.., website ini akan menjadi milik anda. Anda akan dapat  link seperti : http://lovire2u.com/index.php?id=xxx .Anda hanya perlu promote link ini dalam FB, Insta dan wasap. Gambar dan no tel anda akan tertera untuk dihubungi.Bagus kan? Kedai 24 jam sedia untuk beroperasi walaupun anda sedang tidur.
  3. Kelas-kelas biz akan diadakan dari masa ke semasa. Ilmu penting untuk berjaya.
  4. Pamplet, banner sedia. Yang ni kena bayar la ye.

Contoh income agen lovire:

Berapa modal nak jadi agen lovire ?