Bisnes Daam Gua!

Dah bertahun bisnes, tapi satu benda yang saya tak boleh deny sampai sekarang adalah bisnes takkan berjaya jika dok dalam gua…. betapa sorang-sorang.

Kalau bisnes sorang-sorang, memang tak kembang laa weyy!

Kau kembang jelah sorang-sorang kat sana, opss! Heee maksudnya – dua, tiga tahun dekat takuk yang sama.

Satu benda penting yang saya praktikkan ialah KONSISTEN dan KEEP ON SHARING the goodness of the product. ✅

Kalau kita stop sharing, stop iklan, nanti bisnes akan mati.

Kita pilih nak bisnes sorang atau bisnes berjemaah, pilihan nak berjaya dalam bisnes dekat tangan kita.

Berjemaah lebih kuat, kalau kita solat jemaah pun pahala lebih berganda dari kita solat sorang-sorang kan?

Saya pilih untuk bisnes berjemaah, baru boleh grow & expand. 😍 dan saya akan pilih mentor yg saya boleh ikut gerak kerjanya.

Sebab tu saya ajak korang join bisnes dengan saya agar kita sama2 kaya dan berjaya.

Bila kita support each other incredible things can happen….TRUST ME!