home

Assalamualaikum/Salam Sejahtera

peluang niaga lovire

Kepada: usahawan, peniaga kedai, peniaga online, peniaga di pejabat, dropshipper, bakal-bakal usahawan dan semua pengguna

bersediakah untuk menerima income setiap minggu bersama Lovire seperti ini

income lovire

Bonus Lovire

Bonus Lovire

KENAPA PERLU BIZ DENGAN LOVIRE ?

saya ingin ajukan soalan berikut:

Adakah anda:

  1. mahu berniaga dan mahu perniagaan tersebut maju?
  2. rasa jual barangan harian atau barangan kecantikan boleh dapat sambutan yang menggalakkan?
  3. mahu komisen bantu orang jadi sihat dan cantik?
  4. suka jika boleh dapat komisen yang banyak?
  5. suka jika kongsi perluang perniagaan dan dapat komisen dengan setiap jualan tajaan anda?
  6. rasa dengan modal perniagaan serendah RM190 berbaloi untuk dilaburkan untuk pulangan minima 53%?

Jika jawapan adalah YA, tahniah!..Tahniah.. anda sedang di laman yang TEPAT.

KENAPA ANDA PERLU GUNA PROMOTE PEMANIS STEVIA LOVIRE ?

lovire pemanis lovire

1. Selamatkan diri, keluarga, saudara mara  dari ancaman kencing manis.

Kencing manis berpunca dari gula. Ia boleh menyebabkan KAKI DIPOTONG. Gula yang tinggi dalam darah boleh juga menyebabkan BUTA. Adakah anda rela menyuapkan penyakit dalam diri dan orang-orang yang tersayang? Lovire pemanis semula jadi yang tidak bahaya pada kesihatan. Orang kencing manis pon boleh ambil.

kencing manis lovirekencing manis lovire

2.  Peluang perniagaan lovire yang sangat luas.. luar biasa luasnya

Setiap rumah ada gula. Setiap premis pejabat ada gula, setiap kedai makan ada gula, setiap kilang makanan ada gula. Dimana-mana ada gula.

Inilah peluang keemasan. Anda perlu nasihatkan mereka untuk ubah ke pemanis semula jadi yang tidak bahaya kepada kesihatan. Kesian kawan-kawan, jiran jika mereka kena potong kaki atau buta mata.

kenal dengan mereka ni?

orang kaya lovire

So ….

Jika saya ajak anda berniaga dengan lovire

  1. Stevia penganti gula yang sihat, kurang sudah risiko kaki kena potong akibat kencing manis
  2. Supplement untuk wanita kembali bergetah dambaan para suami
  3. Kisaran Teh hijau (bukan rebusan) untuk membuang lemak-lemak manis yang memberatkan badan

Adakah berminat?

Team Lovire

hamim lovire “Pernigaan dengan lovire ini memberikan peluang anda buat duit dan hidup dengan lebih selesa.  Anda juga akan feel much more secure sebab  akan ada cukup duit untuk buat apa yang anda nak buat.”Mr Hamim Hanapi – CEO
ziela lovire Saya akan membantu anda menjadi super effective dalam membuat jualan dan tajaan, sehingga boleh bina team yang besar, setia dan make a lot of money dalam bisnis ini” – Pn Zalila Omar, Ratu Stevia
kak ratu lovire produk Lovire boleh membantu kita mengurangkan berat badan dan mendapatkan badan yang ideal, Wow..mesti rasa excited bila menggayakan pakaian sebab dah have great shape.  Level of confident kita akan up 100%. Jom guna lovire, dapat sihat dan cantik, dapat komisen” – Kak Ratu
nazri lovire Pelan pemasaran dan jualan produk-produk Lovire boleh membantu pengedarnya keluar dari Rat Race, make 4-5 figure income walau secara part-time” – Mr. Nazri
Shima lovire Sayangi kaki keluarga anda. Gunalah gula yang selamat. Jangan kena potong sampai tak ada kaki. Bersama-samalah kita bertanggungjawab menyelamatkan mereka dari kencing manis. Jom guna bersama-sama dan sebarkan kebaikan stevia lovire” – Pn Shima

 

DIMANA BOLEH JUAL LOVIRE

1. SHOPEE / ONLINE MARKETPLACE

shopee lovire

2. KEDAI RUNCIT/JAMU

kedai runcit lovire

3. PASAR MALAM/ PASAR TANI / EVENT HALL

pasar-malam lovire

4. PEJABAT / SEKOLAH/ KILANG/ TEMPAT KERJA

pejabat lovire

Opps, nanti dulu..

+ saya tak ada masa
+ saya ada kerja lain kena fokus
+ saya tak reti berniaga
+ saya tak mahu agih pamplet
+ saya segan buka kaunter
+ masa saya terhad untuk urus anak-anak

Kami offer  FREE WEB dimana anda secara tidak langsung boleh membuat sales seluruh dunia tanpa limit waktu, yup.. perniagaan yang berjalan 24 x 7 sepanjang masa.

Jika bersetuju dengan ajakan saya, satu web replika akan menjadi milik anda dengan link seperti:

http://lovire2u.com/index.php?id=xx

Apa yang anda saksikan diweb ini 100% akan disaksikan oleh pelawat yang guna link tu. Gambar dan no tel adalah yang anda punya. Hanya perlu bagi Nama penuh, ni tel dan gambar. Yang lain kami uruskan.

lovire replicate replicate

Anda boleh kongsikan link web di fb, insta, wasap dan pelbagai cara lagi. Ibarat seperti mempunyai kedai yang sentiasa buka 24jam sehari ,7 hari seminggu. Anda akan dihubungi call/wasap oleh mereka yang berminat.. disamping tu, jom hadir kelas secara percuma untuk belajar berniaga. Yang penting ini bukanlah skim piramid, duduk saja dapat duit atau mengkayakan upline.

Yang paling.. paling.. paling.. penting, saya ingin mengajak anda “tukar gula” yang merbahaya dan beracun di rumah tu. Selamatkan keluarga, ibu bapa dan anak-anak dari risiko kencing manis dan bahaya-bahaya gula yang lain seperti disini.

Path/jalan menuju masa depan yang cerah telah tersedia dihadapan anda. Marketing tool dan sistem telah disediakan. Hanya tambahkan usaha untuk berjaya:

Kejayaan = Usaha + marketing tool

Jika Tan Sri Robert Kuok boleh menjadi orang kaya no 1 hanya kerana gula, tidak bolehkah kita ikut jejaknya dengan alternatif gula?

Pepatah mengatakan jika tidak dipecahkan ruyung, bagaimana nak dapat sagunya. Jika tidak buat, macam mana nak dapat. Ayuh berbisnes!

Orang yang berjaya adalah orang yang bertindak. Orang yang gagal adalah orang yang menghalang diri sendiri untuk bertindak. Ayuh, kita bergerak dalam 1 pasukan menuju kejayaan bersama lovire2u.com.

Nak tahu lanjut:

Apa produk lovire?
Bagaiman pelan marketing lovire?
Cara nak jadi agen lovire?
Nak tanya something?
#lovire